Home Cada baie pret
Cada baie pret
Cada baie pret PDF Imprimare Email
Cada baie pret
Scris de marinela21   
Miercuri, 15 Iunie 2011 12:03

Cada baie pret va fi influentat de diverse aspecte, cum ar fi forma, dimensiunile, culoarea, stilul in care este realizata si beneficiile tehnice pe care le detine. Daca iti doresti de exemplu o cada de baie cu hidromasaj, cada baie pret va fi mai mare decat in cazul unei cazi obisnuite, deoarece sunt incorporate duze care dau nastere unor jeturi de apa puternice, pe baza cazii sau in lateral.

In ceea ce priveste forma unei cazi, poti alege intre modelul de cada de baie dreapta, cada rotunda, cada de colt sau cada de baie cu laturi inegale. Cada baie pret va varia de la caz la caz. O cada de baie simpla poate costa in jur de 300 de ron, o cada de baie cu masca 450 de ron, iar o cada de baie care are si masca si suport poate costa peste 500 de ron. In plus, cu cat dimensiunile sunt mai mari, cu atat creste si cada baie pret.

Daca vrei o cada de baie de colt, poti alege intre diverse modele si stiluri. Cada baie pret poate varia intre 800 de ron si 1000 de ron, in functie de existenta sau inexistenta unor accesorii precum masca sau suport. Cada baie pret pentru o cada de baie rotunda, care este simpla, poate costa 500 de ron, daca are masca, pretul urca la 700 de ron, iar daca are doar suport, in jur de 600 de ron.

Atunci cand prezinta si masca si suport, cada baie pret poate ajunge la suma de 700-800 de ron. Daca ai nevoie de o cada speciala, cum ar fi una medicala, cada baie pret poate ajunge la peste 4500 de ron. In functie de existenta unor accesorii la diverse tipuri de cada de baie, costurile vor varia de la caz la caz.

Printre cele mai intalnite accesorii de cada de baie care pot influenta cada baie pret se numara sifonul, tetiera, manerul, bateria si nivelul de etansare. Toate aceste elemente pot aduce un surplus la cada baie pret, cu sume cuprinse intre 100 si 800 de ron. Alte utilari in plus care pot creste cada baie pret sunt sistemele de hidromasaj si aeromasaj.

Ultima actualizare în Miercuri, 27 Aprilie 2011 08:07
 


Sondaje

Din ce material doriti sa fie cada de baie?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com